Meniu
Cos de cumparaturi

Cum se livreaza?

Livram oriunde in ROMANIA!

Livrare oriunde în ţară, prin Tabita Tour Courier sau DSC

Urmarire stadiu livrare colete:

Tabita tour: https://www.tabitatour.ro/noutati/15

DSC Courier: https://dragonstarcurier.ro

Estimare a calculului transportului, per colet, cu DSC Courier [TVA inclus]:

plicuri sub 1kg , colete <5kg: 25 lei

colete 5-10kg: 28 lei

colete 15-20kg: 34 lei

colete 20-24kg: 36 lei

colete 25-30kg: 38 lei (primele 25kg) + 1 leu/kg incepand de la al 26-lea kg

Costurile pot reste pentru livrarile cu km suplimentari

Costul transportului este acelaşi indiferent dacă expediţia este cu ramburs sau nu (comanda a fost achitată online cu card). Livrarea se face la adresa indicată de tine.  În aceste cazuri trebuie să (re)calculăm (manual) transportul încât să corespundă şi cu numărul de colete care formează expediţia, site-ul ştiind să facă doar calcul automatizat per greutate cumulată, fără posibilitatea de a considera compatibilitatea de coletare grupatăa tuturor combinaţiilor posibile de produse. (Desigur, la solicitarea şi pe răspunderea cumpărătorului, putem face şi colete cu combinaţii de produse grele cu produse fragile).

În cazul în care site ul nu efectuează automat corect calculul transportului, vom face corecţiile care se impun la procesarea comenzilor cu ramburs în vederea facturării şi expedierii. În cazul în care se impune modificarea sumei de achitat, vă notificăm înainte de expediere. Ne străduim să coletăm grupând şi ambalând produsele astfel încât să vă oferim cele mai mici costuri de transport!

Fracţiunile de kilogram se rotunjesc în sus la kilogram tarifabil întreg (de ex. colet de 25,3kg se consideră 26kg de curier). Coletele voluminoase (de ex. incubatoarele sau cuştile) se calculează cu formula LxlxH/6000 = echivalent kilograme tarifate. De exemplu, o cuşcă CPO-50 cu dimensiunile 90x68x30cm se tarifează ca un colet de 31 kg: 90 x 68 x 30 / 6.000 = 183.600 / 6.000 = 30,6 kg.